NIKOLIĆU BOD PROTIV ATLETIKA: Tadić dvostruki asistent, Grujić "crveneo", Atalanta savladala Liverpul (VIDEO)

Novosti online

25. 11. 2020. u 23:04

Odigrani su preostali mečevi u Ligi šampiona, a uzbuđenja večeras nije manjkalo.

НИКОЛИЋУ БОД ПРОТИВ АТЛЕТИКА: Тадић двоструки асистент, Грујић црвенео, Аталанта савладала Ливерпул (ВИДЕО)

FOTO: EPA

U Liverpulu je odigran jedan od derbija 4. kola Lige šampiona. Redsi su dočekali Atalantu.

Tim iz Bergama bio je za nijansu bolji rival. A uprkos prvom poluvremenu bez golova drugo je donelo dosta uzbuđenja. 

Alehandro Gomes je poslao sjajnu loptu na peterac, gde ju je volejem dočekao Josip Iličić, uspeo je da je plasira u mrežu Alisona. 

Nastavio je italijanski tim ofanzivno, a to se isplatilo u 62. minutu. Nakon loše reakcije odbrane Liverpula lopta dolazi do Iličića koji šalje do Hatiborga, a on spušta glavom za Gomeza za konačnih 0:2. 

Uzbudljivo je bilo i na San Siru, Inter je u meču koji nosi sve ili ništa  na kraju dobio ništa. Real je slavio 2:0. 

Barela je oborio Nača u šesnaestercu domaćih. Igrač Reala završio je na travi. Najstrožu kaznu izveo je Eden Azar, igrao se 7. minut. 

U nastavku meča oboren je Vidal u šesnaestercu Madriđana, ali Entoni Tejlor pokazuje da se igra nastavi. To je dovelo do žustre reakcije, te je Vidal dobio dva žuta kartona zbog prigovora, a Inter je ostao u teškoj poziciji. 

Na 2:0 povećao je Rodrigo, nakon centaršuta Vaskeza. Real je nakon večerašnjeg trijumfa završio na drugom mestu, a Inter ima težak zadatak da se plasira u plej-of fazu. 

Porto je gostovao u Franucskoj, Marseju, gosti su slavili 2:0. Prvi gol postigao je Sanusi u 39. minutu, u 67. drugi žuti dobio je srpski fudbaler Marko Grujić, ali to nije koštalo njegovu ekipu. Serhio Oliveira je sa bele tačke u 72. minutu povisio na 2:0. 

Bajern je u Minhenu nadigrao Salzburg 3:1. Jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Levandovski u 42. minutu. U drugom poluvremenu Vober je postigao autogol. Bavarci su ostali bez Roke koji je dobio drugi žuti, ali je samo dva minuta kasnije, u 68. minutu uvećao prednost svog tima na 3:0, a konačan rezultat postavio je Beriša u 73. minutu. 

Nikolićeva Lokomotiva je u Madridu uspela da sačuva bod, meč je završen bez golova (0:0). 

Dok je Ajaks u Amsterdamu savladao Midtjiland 3:1. 

U prvom poluvremenu golova nije bilo. Pauza je odgovarala kopljanicima, poveli su u 47. minutu. Asistent je bio Tadić, a Gravenberh strelac. Srpski fudbaler je samo dva minuta kasnije ponovo bio asistent. u 49. minuttu pronašao je Mazrauija za 2:0, prednost je u 66. minutu još jednom uvećao Neres, a sa bele tačke u 81. minutu konačan rezultat 3:1 postavio je Mabil. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk