(UŽIVO) ISPRAĆAJ MARADONE: Milioni Argentinaca žele da vide Pibea poslednji put

Novosti online

26. 11. 2020. u 13:56

ARGENTINA se oprašta od svog zlatnog dečka!

(УЖИВО) ИСПРАЋАЈ МАРАДОНЕ: Милиони Аргентинаца желе да виде Пибеа последњи пут

FOTO: Vlada Argentine

Nepregledne kolone obožavalaca fudbalskog boga dolaze u Ružičastu kuću, zgradu Vlade u Buenos Ajresu i prolaze pored kovčega sa Maradoninim posmrtnim ostacima.

Mnogi bacaju cveće, šalove ili dresove. Zbog velikog broja ljudi - Vlada Argentine očekuje više miliona posetilaca - stjuardi ne dozvoljavaju duže zadržavanje u mimohodu.

Većina naroda u zgradi Vlade to poštuje, samo povremeno neko ne može da zadrži emocije pa zastane plačući, ali uglavnom fanovi se samo prekrste ili mahnu u pravcu kovčega.

S druge strane, lokalni mediji izveštavaju da se na prilazima Ružičastoj kući stvaraju velike gužve pa policija interveniše jer ima i incidenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!