ČOVEČE, GDE ĆE TI DUŠA: Novinar brutalno vređao Maradonu dan nakon njegove smrti (VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2020. u 16:33

KO je bio Diego Armando Maradona? Bio je jedan od najvećih sportista u istoriji.

ЧОВЕЧЕ, ГДЕ ЋЕ ТИ ДУША: Новинар брутално вређао Марадону дан након његове смрти (ВИДЕО)

Foto: EPA

Međutim, nije bio čovek bez mana i grehova, ali italijanski voditelj Alesandro Salusti je ipak otišao predaleko i izvređao fudbalsku ikonu nepun dan nakon smrti.

"Varalica, narkoman, alkoholičar, nasilni seksista sa ženama, utajivač poreza i takođe komunista, to je najgore od najgoreg" rekao je Salusti.

Ove reči bile bi dovoljne da izazovu pobunu ljudi u Napulju i celom svetu. Urednik "Giornalea" je odmah jasno stavio do znanja "jedinu, ne beznačajnu vrednost", da je Dijego "bio i nešto više", ali to nije smirilo navijače i svakako su ove reči naišle na oštre reakcije.

"Neko poput njega predugo je živeo koliko je dugo i intenzivno prkosio smrti svojim porocima i ekscesima, na svim poljima - primećuje reditelj - ali bez tog suludog života ne bi ni postao ono što jeste. To je "najbolje, jer je najgore", smatra Salusti.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!