TUMBAKOVIĆ DO 20. DECEMBRA: Krupne odluke odložene za tri nedelje

V. N.

26. 11. 2020. u 18:03 >> 19:06

TRI sata sastanka, četiri rečenice saopštenja. Bez konkretnih odluka i bez najavljenih ostavki ili otkaza.

ТУМБАКОВИЋ ДО 20. ДЕЦЕМБРА: Крупне одлуке одложене за три недеље

Marko Pantelić i Ljubiša Tumbaković Foto N. Paraušić

Posle skoro 180 minuta rada sednice ispostavilo se da nema ni raskida saradnje sa Ljubišom Tumbakovićem i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem.

U šturom saopštenju se samo nazire da će se neki konkretni potezi možda videti za tri nedelje, na vanrednoj sednici Skupštine FSS, a odrešene ruke za konkretne poteze ima zamenik predsednika FSS Marko Pantelić.

Do tada će biti urađene dodatne analize. Inače, juče su pred 15-članim Izvršnim odborom bili izveštaji Matijaševića i Tumbakovića o radu mlađih selekcija i A tima.

- U Sportskom centru FSS održana je sednica Izvršnog odbora FSS. IO FSS ovlastio je zamenika predsednika FSS Marka Pantelića da do 15. decembra, a pred nastupajuću Skupštinu FSS koja je zakazana za 20. decembar, pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A tima. Predstavnici regiona u IO FSS istakli su veliku podršku koju regioni imaju u rukovodstvu FSS koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći. Takođe, izraženo je zadovoljstvo zbog ogromne donacije dobijene od FSS u vidu novih terena, kao i podeljene sportske opreme - stalo je saopštenje u četiri rečenice. n

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!