IZ BELGIJE SE LEPO VIDI EVROPSKO PROLEĆE: Crveno-beli slavili protiv Genta!

A. Ilić

26. 11. 2020. u 18:19

FUDBALERI Crvene zvezde savladlai su ekipu Genta u Belgiji rezultatom 1:0.

ИЗ БЕЛГИЈЕ СЕ ЛЕПО ВИДИ ЕВРОПСКО ПРОЛЕЋЕ: Црвено-бели славили против Гента!

Foto: N.Paraušić

Jedini gol na meču postigao je Njegoš Petrović koji je sjajnim udarcem savladao Sinana Bolata u prvom minutu. 

U nastavku meča splasnuo je intenzitet igre, Crvena zvezda se koncentrisala na odbranu svog gola. Posed je imala ekipa Genta, a Zvezda je čekala svoju šansu. 

Dočekali su je u 57. minutu kada je El Fardu Ben odlično izveo korner, poslao fantastičnu loptu u srce šesnaesterca gde ju je glavom dočekao Milunović.  

Slovan je u drugom meču L grupe Lige Evrope poražen od Hofenhajma kao domaćin (2:0), te će u naredne dve utakmice Zvezdi trebati samo bod da obezbedi plej-of Lige Evrope. 

GENT - CRVENA ZVEZDA 0:2 (0:1) 

(Petrović 1, Milunović 58)

Gelamko Arena 

Sudija: Filip Glova 

Gent: Bolat – Botaka (od 46. Kastro-Montes), Hanhe-Olsen, Ngadeu-Ngađui, Fortuna, Mohamadi – Dorš, Ovusu (Ođiđa od 59. Ofoe), Kums (George od 84.) – Bukari (Niangbo od 66.), Bezus.

Crvena zvezda: Borjan – Gajić, Pankov, Milunović, Degenek – Petrović (Eraković od 72. ), Nikolić – Ben (Spiridonović od 72.), Ivanić, Vukanović  (Radulović od 87.) – Falčineli (Boaći od 87).

Pratite dešavanja na meču uživo na našem sajtu 

DRUGO POLUVREME 

90. MINUT - Nekoliko grešaka u zadnjoj linij odbrane Zvezde koje su prošle nekažnjeno od strane domaćih napadača. 

89. MINUT - Dorah je probao iz daljine, lopta odlazi pored gola Borjana. 

85. MINUT - Velika šansa za Gent! Niangbo je primio loptu potpuno sam u šesnaestercu, okrenut golu Zvezde, ali mu je ipak malo pobegla u tom prijemu, pa je Borjan bio brži

80. MINUT - Dobra vest za Crvenu zvezdu, Hofenhajm vodi u Liberecu. Ukoliko ne bude promene rezultata, Zvezdi će u naredne dve utakmice trebati bod da obezbedi proleće u Evropi. 

77 MINUT - Nuri je šutirao sa distance, ali bez opasnosti po gol zvezde 

70. MINUT - Imala je Zvezda sreće, Kums je bio usamljen u šesnaestercu Zvezde, lopta koju su svi videli u golu završila je sa spoljne strane mreže. 

65. MINUT - Zapretila je Zvezda iz kontre, Vukanović je hteo da je završi, gađao je ugao - promašio je.

62. MINUT - Velika greška odbrane Crvene zvezde, Bukari je pokušao, u pokušaju da otkloni opasnost Nikolić je promašio celu loptu koja je pala u peterac, srećom po Zvezdu protivnik nije iskoristio grešku. 

57. MINUT  - Ovo je Zvezda čekala još od 1. minuta. Nakon odlično izvedenog kornera Bena, Nemanja Milunović je bio najviši u skoku za 2:0. 

53. MINUT - Dosta problema zadaje Bezus Zvezdinoj odbrani. Za sada Borjan izlazi na kraj sa njim. Na povredu se žali Njegoš Petrović. 

50. MINUT- Na početku inicijativu ima domaći tim, Zvezda se dobro brani. 

PRVO POLUVREME 

45. MINUT - KRAJ POLUVREMENA 

44. MINUT - Najopasnija situacija pred golom Zvezde, Bukari je tukao glavom, odlična reakcija Borjana. 

40. MINUT - Ponovo je VUkanović oborio Bukarija iskosa u blizini šesnaesterca. Uputio je loptu Kums ka Muhamadiju, ali se Zvezda uspešno odbranila. 

30. MINUT - Vukanović je oborio Dorša u šesnaestercu Zvezde, domaći igrači tražili su penal, ali Filip Glova odmahuje rukom... 

26. MINUT - Prvi udarac u Borjana, niklas Dorš je pokušao iskosa sa desne strane, ali siguran je odlični čuvar mreže gostiju.

18. MINUT - Oslobodio se Gent pritiska. Problemi za Zvezdinu odbranu, opasan nalet domaćina, dva centaršuta, pa pokušaj Botake. Korner za domaće, posle kojeg dobro reaguju gosti i izbacuju loptu na protivničku polovinu.

16. MINUT - Bukari je oprobao udarac iz daljine, lopta odlazi iznad gola gostiju. 

11. MINUT- Zvezda se organizovano brani nakon postignutog gola, a igrači Genta ne uspevaju da priđu golu Borjana. 

6. MINUT - Nakon početnog uzbuđenja Zvezda je malo oborila ritam igre. 

1. MINUT - GOL ZA CRVENU ZVEZDU! Nije moglo bolje. Nakon skraćenog kornera lopta dolazi do Njegoša Petrovića koji sa dvadesetak metara matira Bolata i to majstorski. 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!