ONI SU DALI ČITULJU MARADONI: Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka, a svako ko je protiv njih je našem srcu mio

D.B.M.

26. 11. 2020. u 20:30

ČITULjOM u "Novostima" su se od Dijega Armanda Maradone oprostili Nikšićani i Podgoričani iz bara "Eks Ponto": Danko, Vlado, Džoni, Krle, Kumara i Goša.

ОНИ СУ ДАЛИ ЧИТУЉУ МАРАДОНИ: Био је велики противник новог светског поретка, а свако ко је против њих је нашем срцу мио

Danko Radović i Miloš Goranović Foto Privatna arhiva

Slavnog fudbalera nisu upoznali, ali su ga poštovali kao igrača, čoveka, borca protiv Zapada, buntovnika...

- Maradona je bio najveći u svetu fudbala, posle Dragana Džajića - kazao nam je Danko Radović. - Pre dve godine gledali smo utakmicu Crvene zvezde u Napolju i tada smo se družili sa navijačima Napolija. Njima je Maradona bio sve i svja. Voleo je loptu, a i ona je volela njega. Teško je prebrojati sve majstorske poteze koje je izveo - od prodora protiv Engleza i gola koji je na istoj utakmici postigao rukom, loba protiv Crvene zvezde... Maradona je prkosio zakonima fizike. Njegova smrt ostaviće ogromnu rupu. Bio je veliki protivnik novog svetskog poretka, a svako ko je protiv njih je našem srcu mio.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)