CENA? SITNICA! Dres božije ruke može biti vaš ako izdvojite...

Novosti online

28. 11. 2020. u 19:38

DRES Dijega Maradone, u kome je legendarni Argentinac igrao fudbal, rukomet i vozio slalom, onaj koji je nosio u četvrtfinalnoj utakmici Mundijala 1986. protiv Engleske mogao bi da dostigne cenu od dva miliona dolara na aukciji u Nju Džersiju.

ЦЕНА? СИТНИЦА! Дрес божије руке може бити ваш ако издвојите...

FOTO: Arhiva novosti

Relikvija se trenutno nalazi u Muzeju engleskog fudbala u Mančesteru, a pripada bivšem reprezentativcu gordog Albiona Stivu Hodžu koji je imao sreću da Dijego izabere njega za razmenu dresova posle epske utakmice u Meksiko sitiju.

- Samo smo se pogledali u tunelu posle utakmice i bez reči predali jedan drugom dresove - kaže bivši igrač Notingema, Aston vile i Totenhema.

Dejvid Amerman iz aukcijeske kuće Goldin otkrio je da je cena ovog dresa neprocenjiva, ali da je vlasnik već tražio dva miliona dolara.

- Ne vidim zašto neko ko ima novca ne bi dao toliko novca za takav predmet. Sličice za razmenu sa Maradoninim likom sada vrede 10.000 dolara u Americi - rekao je Amerman.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk