TEŠKO IDE BEZ RONALDA: Juventusu samo remi

Novosti online

28. 11. 2020. u 20:42 >> 20:49

Fudbaleri Juventusa još jednom su razočarali svoje navijače. Naime, gigant iz Torina odigrao je samo 1:1 (1:1) na gostovanju malenom Beneventu u utakmici 9. kola Serije A.

ТЕШКО ИДЕ БЕЗ РОНАЛДА: Јувентусу само реми

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Gledali smo otvorenu utakmicu na Ćiro Vigoritu, ali bezidejna igra "Stare dame" u poslednjoj trećini terena još jednom je pokazala da Andrea Pirlo, bez Kristijana Ronalda u timu, nema ideju kako da njegovi izabranici stignu do gola.

Poveo je Juventus sjajno minijaturom Alvara Morate. Lepo je Španac prihvatio loptu koju je poslao Federiko Kijeza i još jednom pokazao da se nalazi u odličnoj formi. Izjednačio je Gaetano Leticija u trećem minutu nadoknade u prvom poluvremenu. 

Jalovi napadi "bjankonera" u druom poluvremenu nisu doneli ništa što se do sada nije znalo. Kada nema Ronalda nema ni golova, a glavni krivac za ovu bezidejnu je populrani "Mocart" - Andrea Pirlo. Ovo nije Juventus kakav žele njegovi navijači, kakav žele Andrea Anjeli i Pavel Nedved.

Aktuelni šampion Italije se nalazi na petom mestu Serije A sa 17 bodova, Benevento je na poziciji dvanaest, "Veštice" su osvojile 10 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)