ANĆELOTIJEVE SUZE I 40 UDARACA NA GOL: Dirljive scene na Gudisonu, Lids nosi kući tri poena

Novosti online

28. 11. 2020. u 21:08

FUDBALERI Lidsa savladali su minimalnim rezultatom Everton u utakmici desetog kola Premijer lige, koju su obeležili golmani ali i emotivan oproštaj menadžera karamela Karla Ančelotija od Dijega Maradone.

АНЋЕЛОТИЈЕВЕ СУЗЕ И 40 УДАРАЦА НА ГОЛ: Дирљиве сцене на Гудисону, Лидс носи кући три поена

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Strelac jedinog gola bio je Rafinja u 79. minutu ali da je susret završio rezultatom 6:6 ne bi bilo nikakvo čudo, šta su sve skinuli golmani Pikford i Melije. Napadači oba tima uputili su 40 šuteva na gol.

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Pre početka utakmice, kao što je ovih dana slučaj širom fudbalskih ali i utakmica u drugim sportovima, odata je pošta Dijegu Maradoni.

Minut ćutnje, odnosno kako je to u Engleskoj običaj aplauza, obeležila je emotivna reakcija menadžera evertona Karla Ančelotija koji je u dresu Milana vodio velike bitke sa slavnim Argentincem dok je ovaj igrao za Napoli. Njih dvojica imali su 11 okršaja za to vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)