OSVOJIO TITULU PA BLIZU MARAKANE: Zlatni "Orlić" interesantan Zvezdi, evo šta on kaže...

Novosti online

01. 12. 2020. u 08:29 >> 08:33

Nekadašnji kapiten Vojvodine i bivši član Crvene zvezde Nikola Antić osvojio je titulu u Belorusiji sa Šahtjorom iz Soligorska u dramatičnom poslednjem kolu prvenstva.

ОСВОЈИО ТИТУЛУ ПА БЛИЗУ МАРАКАНЕ: Златни Орлић интересантан Звезди, ево шта он каже...

FOTO: FK Crvena zvezda

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije koji je u Litvaniji pre 7 godina osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu sa "Orlićima" odigrao je vrhunsku sezonu.

To je pokrenulo i priče da se Zvezda interesuje za njega da ga vrati na Marakanu, posebno što se već uveliko govori o odlasku Milana Rodića tokom zime, pa će mesto levog beka ostati upražnjeno.

- Ne znam ništa o interesovanju Zvezde. Moguće je da su iz Beograda kontaktirali klub, ali ja o tome nisam obavešten. Postoji interesovanje pojedinih klubova, ali nema zvaničnih ponuda. Ne opterećujem se, dobro mi je ovde - poručio je Antić za "Mozzartsport".

Pored obaveza 26-godišnji defanzivac stiže da isprati i igre klubova iz Srbije čije je boje branio.

"Pratim fudbal u Srbiji, gledam sve bivše klubove. Oduševljen sam Zvezdinom igrom i svime što rade. Uspesi crveno-belih su odlični za naš fudbal. Predstavljaju nas na najbolji način. Zvezda nas trenutno reprezentuje fudbalski poput Đokovića u tenisu. Sa druge strane, srećan sam zbog Kupa Srbije koji je osvojila Vojvodina. Drago mi je jer se ne dešava često, obično se Partizan i Zvezda smenjuju u tome, pa je trofej potvrda kvaliteta i rada Lalatovića i igrača", istakao je Antić.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer