UPRAVA MAČVE RADI NA REŠAVANJU PROBLEMA: Daćemo sve od sebe, izborićemo se

A. DELIĆ

01. 12. 2020. u 20:44

U šabačkoj Mačvi nije toliko loše kao što se priča, a uprava kluba, u saradnji sa Gradskom upravom Šapca, radi na iznalaženju načina da se problemi prevaziđu.

УПРАВА МАЧВЕ РАДИ НА РЕШАВАЊУ ПРОБЛЕМА: Даћемо све од себе, изборићемо се

FOTO: N. Paraušić

To tvrdi potpredsednik FK Mačve Dragan Antonić, u razgovoru za "Novosti".

- Niko od nas u klubu nije kriv za ovo stanje, ni fudbaleri, ni stručni štab ni uprava. Jednostavno, u Šapcu je predugo trajao izborni proces, ali predstavnici Gradske uprave su upućeni u sva dešavanja i svi zajedno smo optimistični da ćemo u kratkom roku prevazići probleme - kaže Antonić.

U Mačvi su ohrabreni sa dve pobede - protiv Javora (1:0) i Inđije (3:0) u 14. i 16 kolu. Dobra volja, kaže, očigledno postoji i na terenu, a on želi da demantuje glasine kako je Mačva, navodno, ostavljena na cedilu.

- Svi se borimo, od fudbalera do uprave mi ćemo dati sve od sebe. I izborićemo se. To mogu garantujem - optimističan je Antonić.

I trener Mačve Dragan Aničić, koji se ovih dana oglašavao u javnosti ukazujući da hitno mora da se reaguje, za "Novosti" kaže da je svojim izjavama želeo da probudi neke ljude. Klub sa 100-godišnjom tradicijom ne bi smeo da se ugasi tek tako

- Ne treba da me zanima uprava kluba već samo rad sa momcima, a oni su izvanredni i veoma sam ponosan na njih. Igraju i bez plate, a ne traže pet plata odjednom već samo jednu, kako bi mogli da funkcionišu. Ipak, ako im je neko obećao da će im platiti stan, onda to treba i da učini - kaže Aničić.

Svi u šabačkom klubu se nadaju da će, tokom decembra, biti prevaziđena kriza sa finansiranjem, kako bi na proleće izborili opstanak.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk