SJAJAN MEČ U NEMAČKOJ: Pet golova i pobeda Intera, Atletiko nije uspeo da pobedi "šareni" Bajern (VIDEO)

Č. V.

01. 12. 2020. u 23:05

SJAJNO veče u Ligi šampiona. Najzanimljivije je bilo u Nemačkoj gde je Inter savladao Borusiju Menhengladbah sa 3:2.

СЈАЈАН МЕЧ У НЕМАЧКОЈ: Пет голова и победа Интера, Атлетико није успео да победи шарени Бајерн (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Izabranici Antonija Kontea poveli su 17. minutu preko Matea Darmijana, ali su domaći poravnali u najgorem mogućem trenutku po "nerazure". Igrala se nadoknada prvog poluvremena kada je Plea matirao Samira Handanovića.

Ipak, drugo poluvreme obeležio je sjajni Romelu Lukaku koji je postigao dva gola, no i Plea je drugi put uspeo da zatrese mrežu rivala.

Menhengladbah je krenuo na sve ili ništa i uspeo je da dođe do izjednačenja. Sjajni Francuz je postigao i treći gol ali je on poništen zbog ofsajda.

Inter je uspeo da sačuva gol i upiše važna tri boda pred poslednje kolo i duel sa Šahtjorom.

Atletiko Madrid i Bajern se u jednom od derbija večeri odigrali nerešeno - 1:1. Odmarao je trener Bavaraca neke važne igrače poputa Nojera i Levandovskog, ali "jorgandžije" nisu uspele to da iskoriste i dođu do pobede.

Strelac za Atletiko bio je Žoao Feliks, dok je gol za goste postigao Tomas Miler sa bele tačke.

Identičan rezultat viđen je u Begramu gde je Atalanta odigrala nerešeno sa Midtjilandom. Strelac za domaće bio je Romero, Šolc je pogodio mrežu italijanskog tima.

Šampion Engleske Liverpul je minimalnim rezultatom slavio protiv Ajaksa, a trenutak odluke desio se u 58. minutu kada je mladi Kurtis Džons doneo pobedu "crvenim".

Fudbaleri Marseja došli su do prvog tijumfa u Ligi šampiona ove sezone, pošto su slavili sa 2:1 u duelu sa Olimpijakosom.

Oba gola za domaće postigao je Dmitri Paje i oba puta je pogodio sa bele tačke. Strelac za šampiona Grčke bio je Kamara.

Jedini meč u kome nije bilo golova bio je Porto - Mančester siti.

Gosti su bili bolji rival, propustili nekoliko sjajnih šansli, ali nisu uspeli da rivalu zadaju završni udarac i pobede.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)