U ŽIVOTU SU SIGURNE DVE STVARI: Da ćete platiti porez i da će biti penal za Barselonu

Novosti online

03. 12. 2020. u 11:08

PET utakmica, pet pobeda i pet penala - bilans je Barselone ove sezone u Ligi šampiona.

У ЖИВОТУ СУ СИГУРНЕ ДВЕ СТВАРИ: Да ћете платити порез и да ће бити пенал за Барселону

EPA-EFE/Zsolt Szigetvary

Ferencvaroš je bio lagan zalogaj za izabranike Ronalda Kumana, a jedan od tri gola u mreži mađarskog šampiona postigao je Usman Dembele sa bele tačke.

Bio je ovo peti penal za katalonsku ekipu ove sezone a ukupno 51. u istoriji Lige šampiona. Svi su realizovani - Mesi je pogađao u prva tri kola protiv Ferencvaroša, Juventusa i Dinama, Bredvajt u prošlom kolu protiv Kijevljana, a sada je i reprezentativac Francuske bio precizan sa kreča.

Tako je Barsa još jednom postala prva u istoriji ovog takmičenja, prvi tim u čiju korist je dosuđen penal u pet uzastopnih mečeva u ovom takmičenju. Prethodno, protiv dinama, katalonska ekipa postala je prva za koju je svirano 50 penala u ovom takmičenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!