U PETAK SKUPŠTINA FK VOJVODINA: Da li će fudbaleri dobiti plate i premije?

Tanjug

03. 12. 2020. u 15:43

FUDBALSKI klub Vojvodina zakazao je za sutra, 4. decembar, redovnu sednica Skupštine, u svečanoj sali FC "Vujadin Boškov“ u Veterniku.

У ПЕТАК СКУПШТИНА ФК ВОЈВОДИНА: Да ли ће фудбалери добити плате и премије?

FOTO: FK Radnički

Kako se navodi na sajtu kluba, usled trenutne epidemiološke situacije i neophodnosti poštovanja mera propisanih od strane Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada, sutrašnja sednica Skupštine biće zatvorena za javnost.

Informacije u vezi sa svim odlukama donetim na sednici Skupštine biće objavljene na klupskom sajtu u najkraćem mogućem roku nakon završetka sednice.

Svakako najzanimljivije je da li će fudbaleri konačno dobiti plate i zaostale premije za osvajanje Kupa o čemu trener Nenad Lalatović govori na nekoliko poslednjih obraćanja medijima.

U međuvremenu navijačka grupa "Firma 1989" izdala je saopštenje u kojem za sve što se dešava kao glavnog krivca navodi prvog čoveka kluba Dušana Bajatovića.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!