MOŽE I REAL MADRID: Borjan otkrio do kada ostaje u Zvezdi, obećao da će ostaviti srce na terenu

Novosti online

04. 12. 2020. u 22:13

CRVENA Zvezda je kolo pre kraja takmičenja u Ligi Evrope obezbedila plasman u nokaut fazu koja će početi sredinom februara, a za deset dana saznaćemo i ko će biti Zvezdin rival u 1/16 finala.

МОЖЕ И РЕАЛ МАДРИД: Борјан открио до када остаје у Звезди, обећао да ће оставити срце на терену

Foto: N. Paraušić

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je već imao priliku da sa crveno-belima igra u toj fazi takmičenja pre tri godine, kada je Zvezdi malo nedostajalo da stigne do osmine finala u dvomeču sa moskovskim CSKA. Sećate se one Pešićeve velike prilike koju je tada propustio...

I u februaru će Borjan biti Zvezdin veliki adut u pokušaju da se ove sezone napravi i korak dalje, a o imenu rivala uopšte ne razmišlja, ni Real ga ne bi uplašio.

"Iskreno mi je svejedno. Ko god bio protivnik, mi ćemo izaći na teren i ostaviti srce za našu Zvezdu, bilo da je Real Madrid ili neka druga ekipa. Nema lakih protivnika ni u grupnoj fazi, a kamoli u nokaut fazi", objašnjava Borjan u razgovoru za "Telegraf".

Tridesettrogodišnji čuvar mreže je ugovorom sa Zvezdom vezan do juna 2023. godine, a ovoga puta mu je postavljeno pitanje da li bi ostao na ''Marakani'' do 2026, a da onda sa Kanadom brani na Svetskom prvenstvu.

"To nije na meni, već na ljudima koji vode klub, kao i rerezentaciju. Naravno da bih voleo da se obe stvari dogode, ali to ponavljam nije do mene", istakao je Borjan.

Pratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S