OD DINAMA DO REALA I ARSENALA: Ko su potencijalni protivnici Zvezdi na proleće?

Novosti online

05. 12. 2020. u 09:00

NAVIJAČI Zvezde su već nestrpljivi, jedva čekaju 14. decembar i žreb u Nionu, na kom će njihovi ljubimci dobiti rivala u šesnaestini finala.

ОД ДИНАМА ДО РЕАЛА И АРСЕНАЛА: Ко су потенцијални противници Звезди на пролеће?

FOTO: M. Vukadinović

Iako ima još mnogo toga da se "raščivija", već se uveliko prave kombinacije ko sve može da izađe na crtu.

Pošto se zna da će završiti kao drugi u grupi, srpski šampion neće biti među povlašćenima, pa će potencijalni protivnik biti neka od 12 prvoplasiranih ekipa iz Lige Evrope, kao i četiri najbolje rangirane ekipe koje će stići kao treće iz Lige šampiona.

Kolo pre kraja, sigurno je da Zvezda može da naleti na ekipe koje su već overile prvo mesto u grupama za LE, a to su Arsenal, zagrebački Dinamo, Roma i Viljareal, dok sa Hofenhajmom ne može da se ukrsti jer su bili u istoj grupi. Ostali kandidati se još ne znaju, ali po trenutnom stanju bi mogle da budu sve same fudbalske ale: Real, Ajaks, Lajpcig i Briž iz LŠ, kao i Napoli, Granada, Lester, Rendžers, Lil...

Zato što u narednu fazu dolazi iz nepovlašćenog "šešira". Zvezda će u prvom meču šesnaestine finala 18. februara biti domaćin u Beogradu, tako da će revanš 25. februara igrati na strani.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk