PROBLEMI ZA STANKOVIĆA: Zvezda bez pola tima ide po jesenju titulu

Z. Ć.

05. 12. 2020. u 19:26

ŠAMPION će i desetkovan jurišati na jesenju titulu.

ПРОБЛЕМИ ЗА СТАНКОВИЋА: Звезда без пола тима иде по јесењу титулу

FOTO: M. Vukadinović

Trener Crvene zvezde Dejan Stankoivć neće moći da računa na šestoricu prvotimaca na današnjem (16.00) gostovanju Zlatiboru. Žestoke borbe u Ligi Evrope kao i na dva domaća fronta uzele su danak.

- Na ovom meču neće nastupiti Ivanić, Rodić, Ben Pavkov, Gavrić kao i Katai - ističe Stanković. - To je šest veoma bitnih fudbalera, plus momci koji su se potrošili protiv Hofenhajma. Potrošili smo se posle evropske utakmice, zdravstveni bilten nije sjajan. Imamo problema, ali i dalje stojim za svojih reči da ništa ne sme da nas zaustavi. Ne tražim alibi i ko god da izađe na teren zna šta je imperativ.

DOBRO SU NAS NAMUČILI

DEJAN Stanković se dobro seća nedavnog kup duela sa današnjim rivalom i burnog preokreta posle 0:2 na "Marakani" (4:2).
- Zlatibor nas je ozbiljno namučio, iako smo mi imali posed i dosta šansi koje nismo iskoristili. Fudbal je takav, oni su dva puta šutirali i pogodili naš gol. Dobro smo se potrudili kako bi preokrenuli rezultat. I sada ćemo ići na pobedu od prvog minuta, znam da će nam biti teško. Mi smo profesionalci, umor je prisutan, ali svaka utakmica je novi izazov.

Pobedom u Užicu Zvezda overava jesenju titulu i to je taj imperativ o kome priča Stanković.

- Videćemo kako ćemo igrati. Možda to budu dva špica, možda tri. Moramo videti ko se kako oseća, pa ćemo onda i "napraviti" ekipu. Kada ste u Crvenoj zvezdi, ne birate ciljeve, bitno je naravno da se bude prvi na tabeli, da ste na sva tri fronta pokažete maksimum. Mislim da smo na dobrom putu, u svaku utakmicu ulazimo maksimalno i znali smo šta treba da radimo. Uspeh ide na čast momcima jer smo krenuli od jula, imamo mnogo utakmica u nogama. Put je, sam po sebi, težak, igra se mnogo, po osam-devet mečeva u mesec dana. Nije lako igrati u Zvezdi zato što stalno moraš da se dokazuješ iz meča u meč i nikad nije kraj, što se meni sviđa - naglašava Stanković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!