MBAPEOVA STOTKA: Lep jubilej mladog napadača PSŽ-a

G. ČVOROVIĆ

06. 12. 2020. u 19:42

GOLOM u 91. minutu prvenstvenog meča protiv Monpeljea, Kilijan Mbape je postigao stoti pogodak u dresu Pari Sen Žermena.

МБАПЕОВА СТОТКА: Леп јубилеј младог нападача ПСЖ-а

EPA

 Utakmica je, inače, završena pobedom "svetaca" sa 3:1.

- Veoma sam ponosan što sam postigao stoti gol. Veliko hvala svima, navijačima, onima koji prate tim, mojim saigračima, porodici i zaposlenima u klubu. Ovo je veliki dan. Veoma sam ponosan što pripadam istoriji ovog velikog kluba - izjavio je Mbape posle postignutog jubilarnog gola u subotu uveče.

Momak rođen u obližnjem Bondiju, ovaj uspeh postigao je posle 135 odigranih mečeva u svim takmičenjima. Na ovaj način se izjednačio sa Domnikom Rošetoom na četvrtom mestu najboljih strelaca Parižana. Najbliži mu je sada Pedro Miguel Pauleta (109), a slede Zlatan Ibrahimović (156) i Edinson Kavani (200).

Ovaj podvig Mbape je postigao pred meč poslednjeg kola grupnog dela Lige šampiona, u kojem se PSŽ nada da će izvaditi kartu za osminu finala. Posle pobede nad Mančester junajtedom u prethodnom kolu, "svecima" je dovoljan i bod u Istanbulu protiv već otpisanog Bašakšehira. PSŽ, Mančester i Lajpcig imaju po devet bodova, s tim što pariski tim ima bolji skor od oba tima.

Ovogodišnji učesnik finala Lige šampiona, s fantastičnim timom u kome Mbape s Nejmarom predstavlja udarnu snagu, sanja da konačno osvoji ovo prestižno evropsko takmičenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOĆ PRED DERBI: Visio na kolima Bake Praseta dok je vozio kroz centar BG-a - as Zvezde i sin fudbalske legende (VIDEO)