FER-PLEJ JE UMRO U ŠVEDSKOJ: Sudija, koja je moja lopta? (VIDEO)

Novosti online

08. 12. 2020. u 16:51

POSLEDNjE kolo švedskog šampionata donelo je jednu od najbizarnijih situacija viđenih u poslednje vrfeme na fudbalskim terenima.

ФЕР-ПЛЕЈ ЈЕ УМРО У ШВЕДСКОЈ:  Судија, која је моја лопта? (ВИДЕО)

EPA-EFE/Naomi Baker

Igrala se sudijska nadoknada pri rezultatu 2:2 u utakmci Elfsborg - AIK kada je golman gostiju krenuo u kazneni prostor da ponogne saigračima kod kornera.  Nakon što je igrač AIK-a loptu poslao van terena posle šuta glavom, golman je krenuo u sprint ka svom golu, a igrači Elfsborga videli su priliku za napad na tri boda.

Igrač AIK-a koji je izvodio koner video je da preti opasnost po prazan gol pa je u očaju ubacio na teren drugu loptu duboko u polje. Zatim je i njegov saigrač tu loptu šutnuo ka protivniku, koji je već bio na njihovoj polovini u naletu da ubaci loptu u gol koji je ostavljen prazan.

Baš kada se spremao za udarac, pored njega je proletela druga lopta, koja ga je omela u nameri, pa su mu igrači AIK-a ubrzo oduzeli loptu.

Sudija je za ovaj neverovatan prekid kontre, gostujuće igrače kaznio samo jednim žutim kartonom, i to onog koji nije ni učestvovao u ovom triku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?