ALBERT NAĐ: Srbija može direktno u Katar, Kokeza radi odličan posao!

Tanjug

09. 12. 2020. u 12:44

Nekadašnji reprezentativac i fudbaler Partizana Albert Nađ izjavio je da je Srbiji mesto na Svetskom prenstvu u Kataru i naglasio da je predsednik Saveza Slaviša Kokeza uradio mnogo na planu infrasturkutre za srpski fudbal.

АЛБЕРТ НАЂ: Србија може директно у Катар, Кокеза ради одличан посао!

Foto arhiva VN

"Ne vidim zašto se naša reprezentacija ne bi borila za prvo mesto u grupi i direktan plasman na Mundijal. Večito se zadovoljavamo malim stvarima, tako je bilo i sa onom čuvenom generacijom iz devedestih, imali smo Deju, Mihu, Peđu, Piksija, Jokana, Đuku, pa smo opet otišli na Svetsko prvenstvo preko baraža", rekao je Nađ za Blic.

Svi govore o Portugalu kao apsolutnom favoritu, a ja bih podsetio da sa njima često odmeravamo snage u poslednje vreme i nisam video da su nas u nekoj utakmici toliko nadigrali, dodao je Nađ.

"Uvek je bilo neizvesno i napeto. Bitno je samo da budemo maksimalno koncentrisani i da svaku utakmicu u kvalifikacijama shvatimo kao presudnu na putu za Katar. Biće to vrlo zanimljiva grupa”.

On je trenutno trener Teleoptika i kaže da je prijatno iznenađen kvalitetom terena na stadionima u Srpskoj ligi.

"Sve je to zasluga ljudi koji sede u rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije. Otkad je Slaviša Kokeza na čelu krovne organizacije, urađeno je zaista mnogo na planu infrastrukture na teritoriji cele zemlje. Tu mislim i na Beograd i na Vojvodinu, isto tako istočni i zapadni region.Naravno, uvek može bolje. Na nama je da svim snagama i svi zajedno učinimo sve što možemo da srpski fudbal nastavi da napreduje i da se razvija u pozitivnom smeru“, kaže Nađ.

Dodaje da sada iz ove trenerske perspektive potpuno drugačije posmatra stvari kada je reč o arbitrima i spornim situacijama.

"Dok sam bio igrač, razmišljao sam samo u jednom smeru. Sada vidim da ni sudijama nije lako. Gledaš sa strane i shvatiš da je neke situacije vrlo teško proceniti i u deliću sekunde doneti pravu odluku, a treneri po navici kukaju da su oštećeni", istakao je između ostalog Nađ.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!