RONALDO POBEDIO MESIJA: Imam dobar odnos sa Leom

V. N.

09. 12. 2020. u 21:26

PRVI put posle dve godine i sedam meseci, dvojica najvećih fudbalera modernog doba, Kristijano Ronaldo i Leo Mesi, susreli su se oči.

РОНАЛДО ПОБЕДИО МЕСИЈА: Имам добар однос са Леом

FOTO: AP

Rezultat? Dva gola Ronalda, slavlje Juventusa (3:0) u šestom kolu i novi šamar poljuljanoj Barseloni, koja je zabeležila prvi poraz u na svom stadionu u Ligi šampiona od 2013, dok je u grupnoj fazi taj niz trajao još od 2009.

Mada, retko ko je u utorak uveče pričao o Juveu i Barsi. Čitav svet je taj okršaj grupe G video kroz prizmu sudara dvojice velikih rivala, Mesija i Ronalda.

- Uvek sam imao srdačan odnos sa njim. Kao što sam rekao i ranije već 12, 13, 15 godina delimo nagrade. Nikada ga nisam video kao rivala. Uvek je davao sve od sebe za svoj tim i ja sam uvek davao sve od sebe za svoj. Uveren sam da će i on reći isto ako ga pitate. Ali, svesni smo da u fudbalu ljudi uvek traže rivalstva kako bi stvorili veće uzbuđenje - objasnio je Ronaldo.

Ipak, fudbal nije igra u kojoj mogu obojica da pobede, i preksinoć je Portugalac bio taj koji je trijumfovao. Istina, oba Kristijanova pogotka su bila iz penala, a svih sedam udaraca u okvir gola "stare dame" odapeo je Mesi.

VEĆ U OSMINI

Bajern (grupa A)

M. siti, Porto (grupa C)
Liverpul, Atalanta (grupa D)
Čelsi, Sevilja (grupa E)
Borusija D., Lacio (grupa F)
Barselona, Juventus (grupa G)
Lajpcig, PSŽ(grupaH)
l Žreb je 14. decembra

Svakako je činjenica da je mnogo radosniji posle njihovog 36. okršaja bio Ronaldo, koji sada ima 11 pobeda nad Leom, koji i dalje stoji na koti 16, dok je nerešno bilo devet puta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S