DEKI STANKOVIĆ: Idemo u Češku kao da je ključna utakmica za prolaz

Novosti online

10. 12. 2020. u 08:52

FUDBALERI Crvene zvezde gosti su Slovana iz Libereca u poslednjem šestom kolu grupne faze Lige Evrope.

ДЕКИ СТАНКОВИЋ: Идемо у Чешку као да је кључна утакмица за пролаз

FOTO: FK Crvena zvezda

Utakmica grupe L počinje u 21.00, a tok meča i promene rezultata možete pratiti na našem portalu.

U prvom meču sa Slovanom igranom u Beogradu, crveno-beli su ubedljivo slavili sa 5:1, trener Crvene zvezde Dejan Stanković najavio je da će njegov tim jurišati i na novu pobedu.

Naš šampion već je obezbedio učešće u šesnaestini finala ovogodišnje Lige Evrope pa večerašnja utakmica nema veliki rezultatski značaj ali će crveno-beli igrati za nove bodove koji bi i timu i srpskom fudbalu mogli doneti napredak na Uefinim rang listama.

- Iz mnogo uglova je ova utakmica bitna, da bi se nastavio rast Crvene zvezde u globalnom smislu - kao tim, kao klub i naravno tu spadaju i brojevi koji nam mogu omogućiti da u sledećoj godini budemo povlašćeni. Mi ulazimo u meč kao da nam bodovi trebaju da bismo prošli grupu. To će publika videti po formaciji, odnosnu i pristupu. Idemo tamo kao da je ključna utakmica za prolaz. Želimo da odigramo pravu utakmicu i da donesemo bodove na Marakanu. Fudbal je čudna igra, ali pristup i ekipa će biti prava i kao što bi rekla deca igramo “za pravo” i od toga neću odustati ni centimetar – istakao je Stanković.

U grupi L Hofenhajm je obezbedio prolaz u nokaut fazu sa prve pozicije. Nemci su sakupili 13 bodova, dok je Crvena zvezda sigurno druga sa 10 poena, Slovan je na trećem mestu sa 6 bodova, a Gent je poslednji bez ijednog boda.

Inače, Zvezdina ekspedicija juče je stigla u Češku i odmah podrgnuta testiranju na koronu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!