FSS PRELOMIO: Ne menjamo selektora!

Novosti online

10. 12. 2020. u 09:55

Nismo hteli da menjamo selektora posle nešto više od godinu dana. Cilj je odlazak na EP, ali i stvaranje igrača za A reprezentaciju kao što smo uspeli sa Dušanom Vlahovićem i Strahinjom Pavlovićem – izjavio je koordinator mlađih selekcija FS Srbije Goran Grkinić.

ФСС ПРЕЛОМИО: Не мењамо селектора!

FOTO: Nebojša Paraušić

On je u izjavi za Sportski žurnal dodao da će prioritet Saveza i u narednom periodu biti angažovanje mladih talenata iz dijaspore.

Ostanak Ilije Stolice na mestu selektora mlade reprezentacije podržao je i novi direktor svih mlađih selekcija Nikola Lazetić.

Mlada selekcija Srbije će 28. januara saznati rivale u sledećem kvalifikacionom ciklusu za odlazak na Evropsko prvenstvo 2023. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)