STANOJEVIĆ PRED VOŽDOVAC: Ako nismo konkurentni za titulu, nešto tu nije u redu

Novosti online

11. 12. 2020. u 16:33

PARTIZAN u subotu od 17 časova gostuje ekipi Voždovca u derbiju 18. kola Linglong Superlige Srbije.

СТАНОЈЕВИЋ ПРЕД ВОЖДОВАЦ: Ако нисмо конкурентни за титулу, нешто ту није у реду

FOTO: FK Partizan

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević istakao je u najavi meča da od svojih igrača traži kontinuitet, stalno dokazivanje, kako bi serija pobeda potrajala što duže.

Bajbek neće biti u konkurenciji za tim, Holender bi trebalo da bude spreman, pod upitnikom je Miljković zbog prehlade, a Sejduba Suma?

- Kod mene je sve jasno, nema zareza. Prvo, igram timski. Nema standardnih igrača. Drugo, na osnovu onoga kako je igrao i trenirao pokazaću mu respekt, sigurno. I pod tri, mora u kontinuitetu da se potvrđuje.

- Suma je neke utakmice igrao dobro, ali neke su se i gubile. Od šest izgubimo tri. Ja tako ne funkcionišem. Nemam ništa od toga ako je neko najbolji na dva susreta, a sledeća tri ne pobedimo. Kad igra i trenira kao sad naravno da ću mu ukazati poštovanje, ali kod mene su rezultati merilo. Na sve se to odnosi, a naročito na njega. Nemam ništa od toga ako je danas i sutra najbolji, a sledećih pet utakmica ne pobedimo.

- Generalno, rezultati su merilo cele priče, moramo da budemo u kontinuitetu i da to što radimo dobro, da radimo stalno. Ako niste konkurentni za titulu, onda nešto nije u redu, znači nešto nije dobro. Ne volim lažne slike. Volim konkretne stvari, činjenice. Ili ste konkurentni, ili se do kraja sezone borite za drugo mesto. To je činjenica  - zaključuje Stanojević.

Voždovac igra na veštačkoj travi, a Stanojević otkriva da je u pripremi utakmice birao ili da se cele nedelje trenira na toj podlozi, ili da se ne trenira uopšte na njoj.

- Izabrali smo da ne treniramo na veštačkoj podlozi, videćemo kako će to ići - otkrio je trener Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk