NEMANJA GUDELJ ZADOVOLJAN ŽREBOM: Za katar najbolja verzija

N. ILjUKIĆ

11. 12. 2020. u 19:32

TOKOM novembarskih okupljanja "orlova", Nemanja Gudelj (29) je proveo svih 300 minuta na terenu.

НЕМАЊА ГУДЕЉ ЗАДОВОЉАН ЖРЕБОМ: За катар најбоља верзија

Foto: Nebojsa Parausic

Onih 120 sa produžetkom protiv Škota, uz gol sa bele tačke, i po 90 minuta sa Mađarskom i Rusijom. As Sevilje, koji će i u narednom ciklusu biti jedan od naših najjačih aduta, veruje da ćemo biti uspešniji u kvalifikacijama za SP 2022. čiji je žreb obavljen u ponedeljak.

- Zadovoljan sam sastavom naše grupe. Ispalo je da su sa nama tu skoro sve stari znanci - kaže za "Novosti" Gudelj, rođeni pobednik i radnik, koji je ušao u kolonu pobednika 2020. kada je sa Seviljom osvojio Ligu Evrope.

- Sa Portugalcima smo baš često igrali poslednjih godina. Dobro znamo koji je njihov kvalitet i nema sumnje da su oni i dalje favoriti u našoj grupi. Tu su i Irci sa kojima smo bili u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji. Poznajemo i Luksemburg. Nažalost, vreoma malo poznajem Azerbejdžan.

Recept je jasan za uspeh i katarsku vizu. Samo mnogo bolja Srbija od one koju smo gledali u poslednjih godinu dana može da se nada odlasku na drugi uzastopni Mundijal.

- Kao što je zamenik predsednika FSS Marko Pantelić rekao pre nekoliko dana, moraćemo da budemo uvereni u naš kvalitet i disciplinovani. Dodao bih da ćemo u svakoj utakmici morati da pokažemo najbolju verziju svoje igre i da skupljamo dragocene bodove. Verujem da samo ovakvim pristupom možemo da izborimo direktan plasman na Mundijal u Kataru, što bi bio ogroman uspeh ove generacije - zaključio je Gudelj, jedan od najspremnijih reprezentativaca Srbije, koji je mnogo puta pokazao koliko je odan zemlji za koju igra.

MOGLO JE I TEŽE

PUT do Katara je možda mogao da bude i teži, ako se pogleda sastav ostalih grupa.

- Verujem da smo dobro prošli, bilo je jačih grupa. Vidim da će sa nama biti u grupi i Katar, sa kojim ćemo igrati prijateljske mečeve, i to je još jedna prilika da se održi forma kroz prijateljske mečeve - kaže Gudelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!