NASTAVLJA SE SERIJA PARTIZANA: Sedma u nizu crno-belih, "nova recka" Voždovac

A. Ilić

12. 12. 2020. u 16:37 >> 18:53

FUDBALERI Partizana savladali su Voždovac u 19. kolu Superlige Srbije (2:0) na stadionu Voždovca.

НАСТАВЉА СЕ СЕРИЈА ПАРТИЗАНА: Седма у низу црно-белих, нова рецка Вождовац

FOTO: N. Paraušić

Oba tima imala su šanse u prvom poluvremenu, ali je za nijansu bliže golu bio domaćin. Imali su priliku Pantović je šutirao uz stativu, potom u smiraj prvog poluvremena Cvetićanin je imao šansu, ali je odlično reagovao Popović.

Partizan je u zaustavnom vremenu imao priliku preko Filipa Holendera, ali je mađarski reprezentativac pogodio spoljni deo mreže. 

Partizan je poveo u 50. minutu, Šćekić je dobro proigrao Asana, a Japanac je imao lakši deo posla, da sprovede loptu u mrežu. 

Tek dva minuta nakon što je u igru ušao Lazar Marković, proigrao ga je Natho, a vezista se upisao u strelce i povisio na 2:0. 

FK Voždovac - FK Partizan 0:2 (0:0) 

(Suma 50, Marković 79.)

Stadion: FK Voždovac

Sudija: Zoran Široki

VOŽDOVAC: Preković – Živković, Gajić, Milović, Lasickas – Ajdinović, Putinčanin – Pantović (Stoisavljević od 81.) , Milosavljević (Đorić od 81.), Cvetićanin (Stojčev od 71.)  – Vujnović. 

PARTIZAN: Popović – Banjak, S. Marković, Vujačić, Urošević – Zđelar, Šćekić – Asano (Stevanović od 80.) , Suma (Natho od 61.), Jojić (Marković od 71.) – Holender. 

KRAJ MEČA Partizan može da bude zadovoljan izdanjem na stadionu Voždovca. Crno-beli su svoje prilike u drugom poluvremenu iskoristili, a domaćinu nisu dozvolili da dođe do izražaja u napadu, kada je drugo poluvreme u pitanju. 


85. MINUT - Partizan ne želi da rizikuje, a domaćin ne uspeva da dođe do gola rivala, te je usledio nešto mirniji period igre. 

79. MINUT - Lazar Marković je nakon dva minuta na terenu Natho je proigrao Markovića koji šalje loptu u mrežu iz bukvalno prvog kontakta sa loptom. 

76. MINUT - Sudija Široki pokazao je da je Urošević loptu dotakao rukom, igrač Partizana se nije složio sa tim te je dobio javnu opomenu, a centaršut iz prekida išao je direktno u Prekovića. 

72. MINUT - Oprobao je udarac Natho iz daljine, ne dovoljno snažno da ugrozi Prekovića. 

65. MINUT - Čekaju svoju šansu fudbaleri Voždovca iz kontra napada, te je lopta veći deo vremena kod golmana Prekovića nego kod igrača u polju. 

60. MINUT - Pantović je proigrao Cvetićanina, a on neprecizno šutira preko gola Popovića. 

54. MINUT - Probao je Lasickas nešto između šuta i centaršuta, ipak se odlično snašao golman gostiju koji je uspeo iz drugog pokušaja da ukroti nezgodnu loptu. 

 

50. MINUT - Takuma Asano se odlično snašao, odlično ga je proigrao Šćekić, a japanski fudbaler matirao je Prekovića. 

47. MINUT - Bolja igra Partizana, crno-beli pritiskaju od početka drugog dela. 

 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA - Otvorena igra na obe strane

47. MINUT - Odmah šansa na drugoj strani, izašao je Luka Cvetićanin pred Popovića, odlično je šutirao, a još bolja reakcija golmana gostiju. 

46. MINUT - Velika prilika za Partizan, Asano je pokušao da dođe do prostora, proigrao je Holendera, a on šutira u spoljni deo mreže domaćina. 

39. MINUT - Domaći tim ima inicijativu, pripretio je ovoga puta Nikola Vujnović, ali slab udarac ka golu Partizana...  

35. MINUT - Nova šansa za domaćina, ovoga puta šutirao je Lasickas, pravo u golmana Aleksandra Popovića. 

30. MINUT - Dobro je proigrao Justas Lasickas Vujnovića, ali je vezista malo zakasnio na tu loptu. 

20. MINUT - Domaćin, kao i Partizan igra otvoreno, nema u nastavku većih uzbuđenja, vodi se otvorena borba na sredini terena. 

13. MINUT - Kratka lopta Gajića ka golmanu Prekoviću, pokušao je da pritisne Jojić, ali je zamalo zakasnio. 

12. MINUT - Oprobao se sa druge strane Saša Zdjelar, bio je neprecizan. 

11. MINUT - Velika šansa za Voždovac, nakon loše intervencije Svetozara Markovića šutirao je Uroš Pantović, tik kraj stative Popovića. 

5. MINUT - Prva opasnost po gol Partizana, korner je bio za domaći tim, ali posle ubacivanja iz ugla faul je u kaznenom prostoru napravio Marko Putinčanin nad Aleksandrom Šćekićem.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila