OBEĆANJE NOVOG PREDSEDNIKA: Uskoro ćemo vratitit sve dugove

S.B.

12. 12. 2020. u 21:14

NAJVEĆI deo duga prema igračima i zaposlenima u klubu je namiren a ono što je preostalo biće isplaćemo u što skorije vreme.

ОБЕЋАЊЕ НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА: Ускоро ћемо вратитит све дугове

FOTO: Arhiva novosti

To potvrđuje Dragoljub Samardžić, novi predsednik Upravnog odbora Vojvodine, imenovan na tu funkciju u četvrtak na Skupštini kluba, pošto je prethodno podneo ostavku na mesto čelnika najvišeg klupskog tela.

- Vojvodina ostaje na istom kursu sa istim ambicijama, da na proleće obezbedi plasman u Evropu, da se brani trofej pobednika Kupa Srbije i, najvažnije, apsolutna afirmacija mladih igrača. Jer, mi smo u proseku veoma stara ekipa i moramo se podmladiti. Takođe, naša Omladinska škola "Ilija Pantelić" zaslužuje pohvale pošto su kadeti Vojvodine prvaci a omladinci su četvrti, sa malim bodovnim zaostatkom. Bitno je da vodimo računa o našoj deci - jasan je Samardžić.

Nenad Lalatović, trener Novosađana, izrazio je zadovoljstvo što Vojvodina ima novog predsednika i naglasio da će ga uz čestitke zamoliti da se što pre izmire preostala dugovanja zaposlenima.

- Čekam izbor sportskog direktora za nova zimska pojačanja, a za Vojvodinu sam vezan ugovorom do leta - kaže Lalatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk