GRLE SE I RAZGOVARAJU, KAKAV JE TO DERBI? Legenda Junajteda besna posle gradskog derbija

Novosti online

12. 12. 2020. u 22:06

SAMO dva žuta kartona u derbiju i toliko zagrljaja i razgovora između članova dva kluba nakon utakmice... To je derbi? Frustriran sam! Moraš da nađeš način da pobediš u jednoj fudbalskoj utakmici, poručio je posle siromašnog derbija Mančestera legenda crvenih đavola Roj Kin.

ГРЛЕ СЕ И РАЗГОВАРАЈУ, КАКАВ ЈЕ ТО ДЕРБИ? Легенда Јунајтеда бесна после градског дербија

EPA/FILIPE FARINHA

Menadžeri oba tima izjavili su da su zadovoljni ostvarenim rezultatom, mada je definitivno nedostajalo prave fudbalske strasti između dva tima na kultnom stadionu u utakmici Premijer lige.

Stariji ljubitelji fudbala, naročito navijači Junajteda, dobro pamte koliko je Kin ginuo u crvenom dresu pod vođstvom Ser Aleksa Fergusona i u daleko manjim utakmicama, zbog čega je i zaradio legendarni nadimak "gvozdena cevanica".

Kin je iskoristio priliku i da se osvrne na slučaj Pola Pogbe.

- Njegov agent (Mino Rajola) je mnogo toga rekao poslednjih dana, ali ja volim igrače koji govore na terenu. Nadajmo se da će Pogba nešto reći na terenu uskoro - zaključio je Kin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk