REAL MADRID PONIŽAVA PROTIVNIKE? Čelnici Valverdea besni na kraljevski klub zbog torture

Novosti online

13. 12. 2020. u 19:35

PETLIĆI Real Madrida ostvarili su veoma ubedljivu pobedu, savladavši vršnjake iz Vilaverde San Andresa sa 31:0. Treba napomenuti da meč u ovom uzrastu traje 40 minuta.

РЕАЛ МАДРИД ПОНИЖАВА ПРОТИВНИКЕ? Челници Валвердеа бесни на краљевски клуб због тортуре

Foto: AP

Čelnicima protivničke ekipe nije se dopao način na koji su iz kraljevskog kluba pristupili ovoj utakmici, zbog čega su izdali saopštenje.

- Izražavamo ogorčenje zbog ovakvih situacija u fudbalu za mlade. Prvo, veliki klubovi moraju da koriste strategiju kako bi izbegli ove ponižavajuće rezultate, a drugo, španski fudbalski savez mora da restrukturira fudbal u omladinskim kategorijama, kaže se u izjavi kluba Valverde San Andres.

Fudbal u omladinskim kategorijama u Španiji uvek je bio usmeren na učenje i razvijanje veština, pa ne iznenađuje ovakav način reakcije poražene ekipe.

U znak poštovanja prema rivalu, Real Madrid je odlučio da ne objavljuje rezultat na svojoj zvaničnoj veb stranici, ali šteta je već načinjena i Kraljevski klub sada trpi kritike zbog ovog nesportskog stava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S