VELIKANI U CITU ZA ELITU: U podne je žreb druge faze Lige šampiona

Đ. S.

14. 12. 2020. u 08:00

KROZ najgušće sito grupne faze prošli su oni najbogatiji i najatraktivniji, sa izuzetkom možda ponekog "slepog putnika", pa je vreme da se navijačima i ljubiteljima fudbala zagolica mašta današnjim žrebom (12.00) osmine finala Lige šampiona.

ВЕЛИКАНИ У ЦИТУ ЗА ЕЛИТУ:  У подне је жреб друге фазе Лиге шампиона

Foto AP

Kuglice u Nionu, sedištu UEFA, biće raspoređene u dva šešira, prvoplasirani će na drugoplasirane, a pošto su ostali samo timovi iz "liga petica" uz izuzetak Porta, na prvi pogled je jasno da su u najavi najmanje dva velika derbija.

Prvi mečevi su zakazani za drugu polovinu februara (16, 17, 23, 24), dok su revanši predviđeni za prvi deo marta (9, 10, 16, 17), a iz ove situacije deluje da je timovima koji su bili prvi najpoželjniji protivnik Borusija Menhengladbah, mada daleko da je tim Marka Rozea za potcenjivanje.

Dva španska giganta, Barselona i Atletiko su među drugoplasiranim timovima, i jasno je da će njih svi želeti da izbegnu, a timovi sa kojima mogu da se sastanu su tri engleska (Siti, Čelsi, Liverpul), zatim PSŽ, Borusija...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)