SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Rekli su nam da će meč u Kruševcu biti namešten meč

Novosti online

14. 12. 2020. u 17:51

FUDBALSKI klub Novi Pazar saopštio je da su u tom superligašu zabrinuti zbog direktnog i indirektnog obraćanja pojedinih ljudi iz fudbala.

СКАНДАЛ У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Рекли су нам да ће меч у Крушевцу бити намештен меч

FOTO: AP

Sve je usledilo nakon što je Fudbalski savez Srbije objavio imena sudija za predstojeću utakmicu između Napretka i Novog Pazara u Kruševcu.

Naime, Novopazarce su navodno upozorili da će utakmica sa Napretkom biti odlučena van fudbalskog terena.

- Pobedili smo Metalac, ali ne želimo da nam to budu poslednji bodovi u ovom delu prvenstva. Duel u Kruševcu kvalifikacioni je za oba rivala, a stižu nam upozorenja kako bi utakmica mogla da se odluči mimo fudbalskog terena. Iznenađeni smo i preduzimamo sve što je u našoj moći da izbegnemo neprijatna iznenađenja bilo koje vrste”, navode Novopazarci u saopštenju.

Utakmica između Napretka i Novog Pazara, u okviru 19. kola Super lige Srbije, zakazana je za sredu od 16 časova u Kruševcu, a pravdu će deliti glavni sudija Danilo Grujić sa pomoćnicima Stefanom Vojnićem, Dejanom Dimitrijević i Zoranom Širokom (četvrti sudija).

Tim povodom oglasio se i bivši državni reprezentativac Ognjen Koroman, koji je na društvenim mrežama ispod slike predsednika sudijske komisije FSS Milana Karadžića između ostalog napisao da “gospodin sa slike šalje u Kruševac po zadatku Grujića, Dimitrijevića i Širokog, samo ne zna se jos prelaz koji je. Bravo Karadžiću, bravo FSS. Pazarci, ostanite kući slobodno”.

U Novom Pazaru su najavili da će svojom kamerom zabeležiti svaki detalj utakmice u Kruševcu.

“To je ono što mi možemo da uradimo, a dodatni angažman očekujemo i od druge strane. Dovoljno je da postoji sumnja, pa da se na ovu utakmicu obrati posebna pažnja. Vidi se napredak u sudijskoj organizaciji u poslednjih godinu dana i baš iz tog razloga očekujemo da se na vreme preduprede eventualne loše pojedinačne namere. Kao i u svim prethodnim mečevima, naš cilj je pobeda. Da bismo do nje došli, potrebni su nam regularni uslovi, što bi sudijska organizacija dodatnom kontrolom utakmice trebala i mogla da nam obezbedi”, piše u saopštenju Novog Pazara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (2)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)