MILJAKOVAC ZA OLIVERA: Licitirajte za priznanje igrača godine, dobitniku će nagradu uručiti Dejan Stanković

Novosti online

15. 12. 2020. u 13:22

FUDBALSKI klub Miljakovac je odlučio da nagradu za najboljeg igrača u istorijskoj prvoj godini postojanja stavi na humanitarnu aukciju I tako pomogne osmomesečnom Oliveru Pal Gajodiju kome je potrebno dva miliona evra za lečenje.

МИЉАКОВАЦ ЗА ОЛИВЕРА: Лицитирајте за признање играча године, добитнику ће награду уручити Дејан Станковић

FOTO: FK Miljakovac/Instagram/Printskrin

Posebno dizajniranu statuu će pobedniku, koji će ostati upisan u istoriji FK Miljakovac, dodeliti Dejan Stanković, a aukcija se održava na Instagram profilu kluba I trajaće do sutra u 19 časova.

Oliver Pal Gajodi ima samo osam meseci i bori se sa smrtonosnom spinalnom mišićnom atrofijom tipa 1 (SMA 1), a jedino što može da mu pomogne da nastavi bezbrižno detinjstvo je genetska terapija i lek "zolgensma", koji košta čak dva miliona evra.

U FK Miljakovac je odlučeno da nagrada za najboljeg igrača kluba u istorijskoj prvoj godini postojanja bude stavljena na humanitarnu aukciju.

Napravljena je posebna statua koja će biti dodeljena licitatoru koji bude ostavio najveću ponudu na Instagram profilu FK Miljakovac, a ponude se mogu slati do srede u 19 časova, jednostavnim ostavljanjem komentara na objavu.

U ovu akciju se uključio I proslavljeni fudbaler, danas trener I ambasador Humanitarne organizacije "Zajedno za život", Dejan Stanković, koji će I dodeliti ovu nagradu.

Titulu za najboljeg igrača ovog humanitarnog fudbalskog kluba u 2020. godini mogu poneti svi građani, kao I kompanije I firme koje budu želele da se uključe u licitaciju.

SMA 1 je Oliveru dijagnostikovana kada je imao svega mesec dana. Bolest se inače manifestuje na početku atrofijom mišića, a zatim se polako gube životne funkcije, varenje, gutanje, disanje. Oliver trenutno ima ugrađenu sondu za hranjenje I na respiratoru je.

Oliveru možete pomoći I slanjem humanitarne SMS poruke sa sadržinom 848 na broj 3030.

Porodica malog Olivera apeluje na sve građane, kompanije I institucije da se uključe u akciju I tako pomognu da se ogromna svota od dva miliona evra sakupi što pre.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)