NEMANJA MILUNOVIĆ: Srećan zbog čitave polusezone

Novosti online

17. 12. 2020. u 12:10

FUDBALER Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je da su crveno-beli zasluženo jesenji prvaci i da je srećan zbog čitave polusezone.

НЕМАЊА МИЛУНОВИЋ: Срећан због читаве полусезоне

Nemanja Milunović foto: M.V.

Izabranici Dejana Stankovića pobedom protiv Metalca stavili su tačku na jesenji deo Superlige, a defanzivac Milunović bio je strelac jedinog gola na jučerašnjem meču.

"Najbitnije je naravno da smo pobedili i da smo ostvarili naš cilj u prvenstvu. Kako smo započeli sezonu u Superligi tako je i završavamo - pobedom. Zasluženo smo jesenji prvaci i veoma sam srećan zbog čitave polusezone. Igramo kup utakmicu protiv Rada i uradićemo sve da i u tom meču pobedimo i da zasluženo odemo na odmor", rekao je Milunović za klupski sajt.

Milunović je istakao i da je najbitnije da je ekipa završila polusezonu bez povreda, a otkrio je i da li je očekivao golove na svom kontu ove jeseni.

"Iskreno kada ste fudbaler uvek se nadate golovima, ali nisam nešto specijalno očekivao mnogo pogodaka. Najbitnije mi je da mene i moje saigrače posluži pre svega zdravlje. To je najbitnije da smo skoro svi završili polusezonu bez povreda, a našem Kataiju koji se oporavlja želim da ga brzo vidimo na terenu i čekamo ga na pripremama."

Milunović je otkrio i da je disciplina na terenu ključ uspeha.

"Raduje me što smo veoma efikasna ekipa, postižemo zaista mnogo golova, ali ujedno smo i veoma čvrst tim u defanzivnom delu. Ključ uspeha je naša disciplina na terenu, u svakom trenutku svi igrači znaju šta treba da rade i mislim da je mali broj primljenih golova upravo rezultat toga. Takođe, želeo bih da čestitam predstojeće praznike našim navijačima i da se što pre vidimo na stadionu", zaključio je Milunović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S