BOMBA IZ KOMŠILUKA: Lalatović napušta Vojvodinu i ide u susedstvo?

Novosti online

17. 12. 2020. u 12:28

PREMA pisanju "Glasa Srpske", već dugo se šuška da bi sa klupe Borca vrlo brzo mogao da ode aktuelni trener Vlado Jagodić, a kao glavni kandidat da ga nasledi pominje se, ni manje ni više, nego Nenad Lalatović.

БОМБА ИЗ КОМШИЛУКА: Лалатовић напушта Војводину и иде у суседство?

FOTO: FK Vojvodina

Isti list piše da se kao kandidati pominje Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović. Svakako, najveća želja čelnika uprave tamošnjeg kluba je aktuelni trener Vojvodine.

- Promena na klupi je vrlo izvesna, ali bi Jagodić bio prekomandovan na mesto sportskog direktora, kojeg Borac trenutno nema. Sve ide u pravcu da na Gradski stadion dođe Lalatović, koji je iskusno trenersko ime. Međutim, srpski stručnjak ima ugovor sa Novosađanima do 2021. godine, ali sve što se poslednjih dana dešava u novosadskom Superligašu navodi na činjenicu da bi on veoma brzo mogao da napusti stadion "Karađorđe" i onda bi mu vrata dolaska na Gradski stadion bila otvorena. Ukoliko sam ne ode iz Vojvodine, Borac sa njim neće kontaktirati, jer su Borac i Vojvodina bratski klubovi - rekao je “Glasov” izvor iz vrha banjalučkog premijerligaša.

Potvrda dobrog rada Lalatovića su rezultati koje je postigao u Radničkom iz Niša i Vojvodini.

Ipak, minula dešavanja u Novom Sadu, gde je iskusni stručnjak iskazivao svoje nezadovoljstvo na konferencijama za štampu, govore da bi možda mogao da ode već tokom ove zime.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

OSMANLIJE SU UČILE SRPSKI: Koje naše reči Turci i danas koriste

KADA se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

21. 09. 2024. u 19:21

Komentari (0)

TUGA: Preminula velika NBA legenda! Odmah se oglasio Čarls Barkli