NEBOJŠA MILOŠEVIĆ: Ispunili smo cilj za mirnu pauzu

Novosti online

18. 12. 2020. u 17:01

CRVENA zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije.

НЕБОЈША МИЛОШЕВИЋ: Испунили смо циљ за мирну паузу

FOTO: N. Paraušić

Beogradski crveno-beli su u osmini finala kao gosti pobedili Rad 2:1 golovima Spiridonovića u 17. i Krstovića u 60. minutu

- Uspeli smo da posle manje od 48 sati od prethodne utakmice i nakon trideset utakmica koje smo imali u toku jeseni, budemo pravi i danas i ispunimo ono što je bilo zacrtano. Cilj je bio da prođemo u narednu rundu takmičenja i to smo uspeli da ostvarimo. Bili smo malo nervozni, više od očekivanog, ali igrači su smogli snage i uspeli da prođu još jednu prepreku. Sam format kup takmičenja je specifičan i to se videlo danas. Uz to smo na spram sebe imali borbenog i motivisanog protivnika - počeo je Milošević.

Fudbaleri Crvene zvezde sada idu na zaslužen odmor, koji im je kako tvrdi Milošević preko potreban.

- Posle dobre jeseni, zaslužili smo pravi odmor. Neophodno nam je i emotivno i mentalno i fizički da „napunimo baterije“.  Na proleće nastavljamo tamo gde smo stali - završio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)