STIGAO ODGOVOR ZVEZDI: OFK Beograd nikada nije bio, niti će biti nečija filijala

Novosti online

19. 12. 2020. u 11:16

SA Karaburme je stigao odgovor povodom reči generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, da bi OFK Beograd mogao da postane filijala crveno-belih.

СТИГАО ОДГОВОР ЗВЕЗДИ: ОФК Београд никада није био, нити ће бити нечија филијала

Foto: N. Paraušić

Predsednik Skupštine "romantičara" Ljubiša Đurović odgovorio je bivšem prvom čoveku OFK Beograda.

On je putem društvenih mreža poručio da klub nije zainteresovan za takav vid saradnje i od tog posla neće biti ništa.

Poznato je da je se nekada slavni klub nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, na stadionu godinu dana nema struje, a tim se takmiči i Srpskoj ligi Beograd, trećem rangu takmičenja.

- Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike, nije nikada bio, a neće ni biti, ničija filijala. Svi oni koji bi da, koristeći tešku situaciju u koju su doveli OFK Beograd i koji bi da ga pretvore u nečiju filijalu, ako su im namere iskrene mogu i na drugi sportski dostojanstven i moralno čist način pomoći. Izgleda sam bio u pravu kada sam rekao da je indikativno ovoliko interesovanje javnosti za izbore u jednom trećeligašu, koji je u tom rangu i zaslugom raznih dušebrižnika koji bi da ga pretvore u filijalu. Prvi korak kod ovakvih namera uvek je, uz pomoć insajdera, instaliranje kadrova u upravi kluba. NO PASSARAN - rekao je Đurović.

Dodao je da će učiniti sve da klub vrati tamo gde mu je i mesto, ali uz pomoć "pravih romantičara".

- Do danas se niko nije javio da nam pomogne, upravo zbog toga što misle da smo nečija filijala, a nismo. Ne znam kojoj šbistroj glavi' je cilj da fudbalsku Srbiju pravi od fudbalskih filijala. Ne znam, a znam. Ali ću stati, neću dalje pisati, jer ću roman morati da napišem, ako nastavim da ispisujem sve što znam. Vreme je da oni koji imaju moć ne budu nekima majke, a OFK Beogradu maćeha - zaključio je Đurović.

Maske su pale, ali da se zna, OFK Beograd od svog postojanja pa evo do danas, prolazeći kroz razna iskušenja i rizike,...

Posted by Zvanična prezentacija OFK Beograd on Petak, 18. decembar 2020.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (4)

KO JE BILA ANDRIĆEVA ŽENA? U Nobelovcu je igra zanosna Sarajka - Tihomir Stanić je hteo samo nju (FOTO)