PRVI PORAZ FEJENORDA OVE GODINE: FK Sarajevo jedini neporažen tim u 2020.

Novosti online

20. 12. 2020. u 15:27

FUDBALERI Fejenorda poraženi su minimalnim rezultatom na gostovanju Vitezeu i tako su na samo jednu utakmicu do kraja kalendarske godine doživeli prvi ovogodišnji poraz.

ПРВИ ПОРАЗ ФЕЈЕНОРДА ОВЕ ГОДИНЕ: ФК Сарајево једини непоражен тим у 2020.

Detalj sa meča Sarajevo - Seltik foto EPA

To znači da je šampion Bosne i Hercegovine Sarajevo ostao jedina neporažena ekipa u 2020. godini kada su domaći šampionati u pitanju.

Fejenordu ostaje još jedna utakmica na svom terenu protiv Herenvena, ali serija kluba iz Roterdama je već završena. Inače, i pre ovog poraza Fejenord je bio tek treći u holandskom prvenstvu iza večitih rivala Ajaksa i PSV Ajdhovena.

Sarajevo je u jesenjoj polusezoni odigralo 19 utakmica uz skor 16 pobeda i tri remija, dok je na proleće prethodne sezone šampion BiH ostvario sve tri pobede u, usled korone okrnjenoj sezoni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk