ZVEZDA RADI NA JAČANJU TIMA: Tošić sve bliži, velika želja kluba je i ljubimac navijača

Novosti online

21. 12. 2020. u 08:56

CRVENA zvezda ozbiljno je krenula da se priprema za zimski prelazni rok. Klub je praktično dogovorio saradnju sa Slavoljubom Srnićem, očekuje se potvrda transfera Aksela Bakajoka, a na "Marakanu" bi mogla da se vrate dva dobro poznata lica.

ЗВЕЗДА РАДИ НА ЈАЧАЊУ ТИМА: Тошић све ближи, велика жеља клуба је и љубимац навијача

FOTO: N. Paraušić

Naime, već ranije je pisano da bi crveno-beli dres mogao ponovo da obuče Duško Tošić, a ponovo se pominje i Nenad Krstičić, prenosi "Sportski žurnal".

Iskusni defanzivac naredne godine puni 36 godina i to bi mogao da mu bude poslednji angažman u Zvezdi. Ipak, za njega navodno postoje dve ponude iz Turske, ali poznanstvo sa Zvezdanom Terzić i Dejanom Stankoviće, te eventualna funkcija u klubu po završetku karijere bi mogla Tošića da privoli da se odluči za povratak u Zvezdu.

On je iz kluba sa stadiona "Rajko Mitić" otišao pre osam godina u Tursku. Pružao je odlično partije u Genčlerbirligiju i Bešiktašu. Potom je karijeru nastavio u Kini, u kojoj je bio do ovog leta.

Kada je Krstičić u pitanju on za sada figurira samo kao želja. U prvom mandatu u Beogradu 30-godišnji fudbaler je ostavo sjajan utisak.

Iz Zvezde je otišao u AEK. Šampion Srbije već je pokušavao da vrati Nenada na "Marakanu", ali bezuspešno. Novu priliku vide u ovom prelaznom roku.

Krstičić je ove sezone za klub iz Atine odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

MITROVIĆEVA MAJSTORIJA: Gol za pamćenje, zatresao mrežu Švajcaraca (VIDEO)