LE TALEKA TERAJU IZ MONPELJEA: Razlog za ovakvu odluku je Zvezda

Novosti online

21. 12. 2020. u 11:58

FRANCUSKI fudbaler Damijen Le Talek izgleda da nije više u planovima trenera Monpeljea Der Zakarijan, a razlog za to leži u Crvenoj zvezdi.

ЛЕ ТАЛЕКА ТЕРАЈУ ИЗ МОНПЕЉЕА: Разлог за овакву одлуку је Звезда

FOTO: N. Paraušić

Francuz je do pre nekoliko nedelja bio nezamenljiv u ovom timu, ali sada su se stvari promenile i u poslednjih nekoliko nedelja ga nema ni u protokolu.

Najpre je Le Talek u poslednjoj utakmici koju je igrao zaradio crveni karton u porazu Monpeljea od Remsa sa 4:0. On je jednog igrača protivničkog tima udario u međunožje.

Zbog preoštrog starta zaradio je suspenziju od četiri meča, a tu pauzu je iskoristio da ode u Beograd i poseti Crvenu zvezdu.

Kako prenosi "L'Ekip" čelnicima i treneru Monpeljea se nije svidelo to što je on pauzu iskoristio da ode na put, posebno što su brojke u Srbiji sa zaraženim od korona virusa bile u porastu.

Le Talek sa sadašnjim klubom ima ugovor do 2022. godine, a na leto je mogao karijeru da nastavi u Rusiji.

Nedavno je dobio i ruski pasoš, pošto mu je supruga Ruskinja, a i on je dugo igrao u Rusiji, a upravo iz Mordovije je i doveden u Zvezdu svojevremeno dok je Miodrag Božović bio trener crveno-belih.

Izgleda da je poseta Beogradu skupo koštala ovog defanzivca. Inače, on je na stadionu "Rajko Mitić" dobio poklon dres sa brojem 104 jer je toliko mečeva odigrao u Zvezdi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk