FALČINELI PUN POGODAK: Zvezdini "legionari" dali izuzetan doprinos uspesima tokom jesenje sezone

Đ. S.

21. 12. 2020. u 22:15

USPEŠNOJ Zvezdinoj jeseni poseban pečat su dali stranci, koji su na ovim prostorima uvek pod lupom.

ФАЛЧИНЕЛИ ПУН ПОГОДАК: Звездини легионари дали изузетан допринос успесима током јесење сезоне

Dijego Falčineli Foto M. Vukadinović

Prednjačili su starosedelac El Fardu Ben i Dijego Falčineli, koji je, ispostavilo se, bio pun pogodak u prelaznom roku.

Italijanski špic je letos doveden posle iscrpne potrage za "devetkom" i gotovo nezagrejan promašio penal protiv Omonije u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ipak, nije to uzdrmalo igrača Bolonje, koji je od tada zaigrao sve bolje, postigao devet golova i uz dve asistencije, učešćem u igri, otvaranjem prostora, generalno zadovoljio apetite zvezdaške javnosti. Što se tiče Bena, on je već navikao navijače na blistave partije i već je u decembru nadomak "dabl-dabl" učinka (10 g, 6 as).

Kada su u pitanju ostali legionari, treba istaći Sekuu Sanoga, koji je na svojim leđima izneo čitav teret kvalifikacija i grupne faze LE, često bio jedini "osigurač" Zvezdinog manevra i sve u svemu ne treba nikog da začudi ako i narednih šest meseci provede na pozajmici, pošto mu aktuelna ističe.

Za Gelora Kangu je utisak da tek treba da pokaže ono pravo. Protiv Genta u Beogradu je odigrao najzrelije tokom cele jeseni i ako "bubice" opet ne prorade kao nedavno kada se zakačio sa trenerom Stankovićem, može da bude duplo bolji.

Na kraju, Ričmond Boaći, koji je najverovatnije završio svoj drugi mandat u Zvezdi, nije igrao puno, ali sigurno je da kada ode, da će ga u Zvezdi upamtiti kao jednog od omiljenih stranaca.

UČINAK STRANACA

El Fardu Ben 23 10 6

Dijego Falčineli 20 9 2

Sekua Sanogo 21 0 2

Gelor Kanga 18 3 5

Ričmond Boaći 13 2 3

* Utakmice, golovi, asistencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!