GOSPODIN IVIĆ: Hvala i sve najbolje

N. I.

21. 12. 2020. u 21:22

VOTFORD se rastao sa Vladimirom Ivićem, ali srpski trener je pokazao gospodske manire i na rastanku. Sinoć se obratio klubu i navijačima zvaničnom izjavom.

ГОСПОДИН ИВИЋ: Хвала и све најбоље

Vladimir Ivić Foto EPA

- Želeo bih da zahvalim svim navijačima na podršci tokom vremena- kojeg sam bio trener Votforda. Šteta je što nismo mogli da budemo bliže tokom pandemije virusa korona. Napuštam klub zahvalan na poslu koji smo ja i moj stručni štab obavili zajedno sa igračima. Bila mi je velika čast što sam nedavno proglašen za „menadžera meseca“, a taj mali trofej podelio sam sa igračima, stručnim štabom i navijačima. Na kraju, želim sve najbolje Votfordu uz želju da se plasira u Premijer ligu na kraju ove sezone i tada bih bio još više ponosan na 20 mečeva koje sam proveo na klupi ovog klub - naveo je Ivić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)