ČEKAJUĆI SELEKTORA: Reprezentacija Srbije sačinjena od igrača iz Superlige na turneji po Americi

Novosti online

22. 12. 2020. u 10:34

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od fudbalera iz domaćeg šampionata, učestvovaće krajem januara na desetodnevnoj turneji u Sjedinjenim Američkim Državama.

ЧЕКАЈУЋИ СЕЛЕКТОРА: Репрезентација Србије сачињена од играча из Суперлиге на турнеји по Америци

FOTO: FSS

Planirane su dve utakmice, najverovatnije, sa domaćinom SAD i Dominikanskom Republikom, saznaje Sport klub.

Plan turneje, definisan poslednjih dana u Fudbalskom savezu Srbije, vezan je za period od 21. do 31. januara.

„Orlovi” će zaigrati isključivo sa superligaškim fudbalerima i konačan izbor zavisiće od inicijalnih predloga klubova. Predstavnici svakog od njih imaće pravo da pošalju najviše dvojicu kandidata, a predstavnici FSS definisaće zaključan spisak.

Ostaje, ipak, nekoliko dilema do konačne odluke. Prva i najvažnija vezana je za izbor selektora i predvodnika tima na turneji u Americi.

Pregovori sa Draganom Stojkovićem Piksijem ne idu planiranim tempom i velike su šanse da Srbija novu godinu dočeka bez selektora.

Drugi problem mogao bi da bude neatraktivan termin utakmica, u jeku zimskih priprema superligaša, što je i ranije izazivalo različite komentare klupskih operativaca.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!