RADNO U ZRENJANINU: Novi teren za mali fudbal u saradnji sa TSC-om

B.G

22. 12. 2020. u 14:35

Meštani pritragdskog naselja Mužlja kod Zrenjaninadobili sunovi teren za mali fudbal sa veštačkom travom u blizini fudbalskog stadiona "Lehel".

РАДНО У ЗРЕЊАНИНУ: Нови терен за мали фудбал у сарадњи са ТСЦ-ом

FOTO: Grad Zrenjanin

Stadion je urađen u okviru protokola o sportskoj saradnji sa fudbalskim superligašem TSC-om iz Bačke Topole. 

Ovaj klub je sa 60 hiljada evra pomogao izgradnju modernog terena sa veštačkom travom dimenzija 42x22 metara, dok je grad Zrenjanin obezbedio logističku pomoć u izdavanju potrebnih dozvola i podršku tokom izgradnje terena. 

"Ovakvi i slični projekti najbolje pokazuju i potvrđuju zašto je Zrenjanin "Evropska prestonica sporta 2021. godine" i zašto u svakoj prilici ističemo da nam je cilj da razvijamo vrhunski sport, ali i bavljenje masovnim sportom i rekreacijom", rekao je na otvaranju terena gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura, koji je zajedno sa Mihaljom Vacijem, predsednikom FK Lehel iz Mužlje i Telđeši Hubom, marketing menadžerom TSC-a, otvorio teren.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!