RUSI SPREMAJU ČISTKU: Izlazna vrata pokazana skoro svima, kakva je sudbina Marka Nikolića?

Novosti online

23. 12. 2020. u 09:39

Pred moskovskom Lokomotivom su korenite promene.

РУСИ СПРЕМАЈУ ЧИСТКУ: Излазна врата показана скоро свима, каква је судбина Марка Николића?

FOTO: AP

Prema pisanju medija u najvećoj državi sveta, do kraja godine klub će napustiti generalni direktor Vasili Kiknadže, predsednik Upravnog odbora Anatoli Meščerjakov, to telo će napustiti i Andrej Bokarev. A trener Marko Nikolić - ostaje!

Lokomotiva nije uspela da se domogne evropskog proleća, prvi deo sezone okončala je sa tri prvenstvena poraza, posebno bolan je bio onaj u Krasnodaru (0:5), na tabeli je na osmom mestu sa 13 bodova manje od lidera Zenita, ali prema vestima iz Rusije, problem nije u struci, već u ljudimka koji vode klub.

RB Sport javlja da će Marko Nikolić, po svemu sudeći, ne samo zadržati posao, već dobiti i pojačanja u stručnom štabu. Iskusni Juri Sjomin će se vratiti u klub, mada još nije određeno koja mu je pozicija namenjena.

Sjomin je u četiri mandata predvodio Lokomotivu, triput bio prvak države, otpušten je tokom prekida minule sezone zbog pandemije virusa korona, jednoglasnom odlukom uprave. Nikolić ga je nasledio na mestu šefa stručnog štaba, a sada će dva stručnjaka dobiti i priliku da sarađuju, mada nije poznato po kom modelu.

U fotelju generalnog direktora bi trebalo da sedne Andrej Gromov, koji je reputaciju stekao u Himkiju i Rubinu, dok će novi predsednik Upravnog odbora biti Juri Nagornik. Pominje se da bi u klub mogao da se vrati i bivši predsednik Valeri Filatov.

(Mocart sport) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

LJUBAVNA PRIČA EMIRA KUSTURICE: Maja mu je srce zarobila