CRVENO-BELI JURE POJAČANJE DECENIJE: Zvezda želi da dovede igrača sa boljom statistikom od Mesija

Novosti online

23. 12. 2020. u 09:48

Do sada su se kao potencijalna pojačanja Crvene zvezde uglavnom pominjali domaći igrači, ali crveno-beli imaju "keca u rukavu".

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЈУРЕ ПОЈАЧАЊЕ ДЕЦЕНИЈЕ: Звезда жели да доведе играча са бољом статистиком од Месија

FOTO: EPA

Jedan od ambicioznijih planova u prethodnih nekoliko godina mogao bi šampionu Srbije da dobije jednog od najproduktivnijih igrača u Evropi.

U pitanju je Filip Sinkernagel (26), Danac, koji brani boje norveškog Bodo Glimta. Desno krilo ove sezone ima i više nego zavidan učinak. Na 28 utakmica Danac je postigao 19 golova i asistirao 24 puta. 

To znači da je Sinkernagel učestvovao u čak 43 gola. Prilično zavidna statistika.

Međutim, postoji veliki problem. Partije odličnog ofanzivna primetili su i mnogi drugi klubovi. Sinkernagelu ističe ugovor 30. decembra, a on sam želi da potpiše ugovor karijere, a veliko je pitanje koliko mu Zvezda može ponuditi kako bi ove zime stigao na Marakanu. 

Prvi u red stali su Fiorentina i Atalanta, a jasno je da crveno-beli teško mogu da se bore sa Italijanima po pitanju finansija.

Još uvek je sve moguće, a čini se da će Zvezda morati da krene u diplomatski pohod i pokuša da ubedi Danca da je Beograd prava destiancija za razvoj njegove karijere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

TAJNU FILMA KRILI POLA VEKA: Tita u Sutjesci nije trebalo da igra Ričard Barton