MESI ODLOŽIO PRIKAZIVANJE INTERVJUA: Razlog je oduševio celu Španiju

Novosti online

23. 12. 2020. u 17:42

Najbolji fudbaler sveta Leo Mesi dao je intervju poznatoj španskoj TV stanici La Seksta, posle susreta Barselone i Valjadolida u kome je oborio 46 godina star rekord slavnog Pelea.

МЕСИ ОДЛОЖИО ПРИКАЗИВАЊЕ ИНТЕРВЈУА: Разлог је одушевио целу Шпанију

FOTO: AP

Intervju je trebalo da bude prikazan u sledeći ponedeljak, ali je na zahtev Argeninca prikazivanje odloženo za sedam dana.

Razlog je poklapanje sa tradicionalnom humanitarnom emisijom stanice TV3 koja se već 28 godina održava uoči božića a u kojoj se prikuplja novac za lečenje.

Mesi nije želeo da njegov intervju bude u centru pažnje i odvuče gledaoce od humanitarnog programa. Urednici tv stanice za koju je Argentinac dao intervju prihvatili su njegov zahtev.

Svake godine u emisiji La maratom prikupi se oko sedam miliona evra za lečenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!