SREĆA DA JE OSTAO ŽIV: Fudbaler Totenhema koga pamtimo iz Kruševca imao saobraćajnu nesreću

Novosti online

24. 12. 2020. u 21:51

FUDBALER Totenhema Deni Rouz doživeo je saobraćajnu nesreću u noći između utorka i srede. Na svu sreću levi bek "pevaca" nije povređen.

СРЕЋА ДА ЈЕ ОСТАО ЖИВ: Фудбалер Тотенхема кога памтимо из Крушевца имао саобраћајну несрећу

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kako se navodi ovaj 30-godišnjak se pri velikoj brzini zakucao u bankinu, a od jakog udarca automobil je ostao bez točka.

Svedoci su naveli da je Rouz imao dosta sreće što je ostao živ jer je udes u prvi mah delovao dosta ozbiljnije. Policija je utvrdila da fudbaler nije bio u alkoholisanom stanju, ali je stanju šoka odvezen u policijsku stanicu, zbog brze i opasne vožnje.

Totenhem planira da proda igrača rodom iz Donkastera. Od kada je Žeze Murinjo seo na klupu kluba iz Londona Rouz je pao u drugi plan.

Podsetimo, ljubitelji fudbala ga ne pamte po dobrom, pošto je na meču mladih reprezentacija Srbije i Engleske izazvao incident, a onda optužio navijače sa stadiona u Kruševcu za rasizam.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

CRNO-BELI ODNELI POBEDU NA JADRANU: Parni valjak protutnjao kroz Moraču