TERZIĆEVO PISMO OFK BEOGRADU: Moja mladost, moja druga kuća...

Novosti online

25. 12. 2020. u 10:05

DUGO se ovoliko nije pisalo o dešavanjima u OFK Beogradu kao u poslednjih par nedelja, posle najave Zvezdana Terzića da bi ''Romantičari'' mogli da postanu filijala Crvene zvezde umesto Grafičara.

ТЕРЗИЋЕВО ПИСМО ОФК БЕОГРАДУ: Моја младост, моја друга кућа...

FOTO: FK Crvena zvezda

Nedugo zatim izabrano je novo rukovodstvo na čelu sa Sašom Stevanovićem, koji ne beži od neke vrste saradnje sa aktuelnim šampionom, a da će do nje doći još je izvesnije posle čestitke koju je generalni direktor Crvene zvezde uputio Stevanoviću posle izbora na mesto predsednika.

''Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkioniše, koji su mu problemi i kako ih rešavati, iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekog ko se upušta u rukovođenje klubom je velika ljubav.

Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fantastičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji rade i koji su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada.

Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku, OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da kao nekada bude ponos Beograda i Beograđana'', poručio je Terzić, a prenosi ''Telegraf''.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S