SVE MU SE OTVORILO: Poslednja šansa za Luku Jovića?

Novosti online

25. 12. 2020. u 20:13

SPLET okolnosti usled poslednjih dešavanja u Real Madridu mogli bi da pruže novu, poslednu šansu srpskom napadaču Luki Joviću.

СВЕ МУ СЕ ОТВОРИЛО: Последња шанса за Луку Јовића?

Foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Kako je prethodno Eden Azar bio povređen, a Vinisijus Žunior takođe ispao iz tima zbog loših igara, Rodrigo se ustalio u postavi Real Madrida.

Međutim, možda će baš to naterati Zinedina Zidana da se okrene srpskom reprezentativcu koji je takođe neko vreme van terena.

Posle dobrih igara u dresu sa nacionalnim grbom i golova protiv Škotske i Rusije, Jović je bio zaražen koronavirusom, potom se i povredio, pa je usledila nova pauza.

Sada, pišu Španci, Zidan bi u nedostatku drugih rešenja, pre svega na krilnim pozicijama, mogao ponovo da zaigra u formaciji 4-4-2.

U njoj bi ponovo u tandemu bili Karim Benzema i Luka Jović.

"Jedina" prepreka je ta što Jović nije odigrao nijedan meč u dresu "kraljeva" od bolnog poraza od Valensije (1:4) sa početka novembra.

Ali svakako, ovo je jedna od poslednjih šansi za srpskog napadača da sačuva svoje mesto u Real Madridu. Ako to uopšte želi.

(B92) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)