SALAH SA PORODICOM PROSLAVIO BOŽIĆ: Naišao na oštre reakcije navijača (FOTO)

Novosti online

25. 12. 2020. u 21:35

JEDAN od najboljih fudbalera sveta Muhamed Salah je i ove godine objavio fotografiju kićenja jelke, kao i proslave Božića.

САЛАХ СА ПОРОДИЦОМ ПРОСЛАВИО БОЖИЋ: Наишао на оштре реакције навијача (ФОТО)

FOTO: EPA

Baš kao i ranijih godina njemu su navijači zamerili što kao musliman kiti jelku, a fotografije objavljuje uoči Božića. Salah je objavio fotografiju sa porodicom. 

U opisu je čestitao praznik, a usledile su brojne reakcije, kako pozitivne, tako i negativne. 

Mnogi su ga prozvali što kao musliman kiti jelku, a neki su otišli toliko daleko da mu spočitavaju i samu činjenicu da je čestitao božić. 

"Zato je Elneni pravi egipatski kralj, a ne ti", "ZBog ovoga mi volimo brata Habiba, on ne pravi nikakve kompromise i ne slavi Božić", samo su neki od brojnih komentara na njegovu objavu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!